Vacature broodbakker

Denk jij dat je de lekkerste brood van Noordwijkerhout en omstreken kunt maken? Kom dan werken in de onze bakkerij als broodbakker!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste broodbakker voor 2, 3 of 4 dagen in onze bakkerij in Noordwijkerhout. De werktijden zullen veelal in de nacht zijn maar ook af en toe overdag. Het aantal uren is in overleg.

Jouw rol als broodbakker

Als bakker ben je verantwoordelijk voor het produceren van groot-, klein- en speciaal brood van Bakkerij van Eeden. Je werkt in een hecht team aan ons gezamenlijk doel: klanten laten genieten van onze ambachtelijke producten van de hoogste kwaliteit. Je werkt met de beste ingrediënten en het mooiste materieel.

Jij herkent jezelf in onderstaande punten

  • Je hebt ervaring als broodbakker.
  • Je bent flexibel door zowel overdag als ’s nachts beschikbaar te zijn
  • Het maken van het lekkerste brood is echt jouw passie.
  • Je bent stressbestendig en houdt van uitdagingen
  • Een uurtje langer doorwerken is voor jou geen probleem op een drukke dag
  • Afgeronde bakkersopleiding.

Over Bakkerij van Eeden

Al 93 jaar staat het familiebedrijf voor vakmanschap en kwaliteit.  Echte bakker van Eeden, beschikt over drie winkels. Onze hoofdvestiging is gevestigd aan de Havenstraat 5, ons filiaal is gevestigd aan de Kerkstraat 105 A. Daarnaast hebben we ook een winkel in De Zilk aan de P.J. Warmerdamstraat 27. De bakkerij is gevestigd achter de winkel aan de Havenstraat.

Klik hier om te solliciteren