Specialiteiten

Van Eeden’s desem

Van Eeden’s desem is een assortiment van broden gemaakt op basis van 100% eigen desem. Deze broden worden op geheel authentieke wijze geproduceerd. Door het lange rijs proces wordt er een heerlijke smaak gecreëerd. Deze broden worden allemaal op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt en op de stenen vloer oven gebakken. Dit bak proces

Lees meer

Speltbrood

Spelt wordt ook wel oergraan genoemd, spelt is een graansoort net als tarwe en rijst. Het verschil ten opzichte van de andere granensoorten zit erin dat het kaf niet met de korrel is vergroeid. Bij spelt is de buitenste schil zo hard dat hij eraf gespeld moet worden. Vandaar ook de naam speltbrood. Speltboord bevat

Lees meer

Molenbrood

Ons molenbrood is ons bekendste broodsoort gemaakt op basis van eigen receptuur. Dit recept is uniek en zelf ontwikkeld door bakkerij van Eeden. Molenbrood is een unieke meergranen soort rijk gevuld met diverse soorten granen en zaden. Dit brood kenmerkt zich door de zachte structuur en blijf heel lang lekker mals.

Lees meer

Kokkerhoutse soes

Onze kokkerhoutse soes dankt zijn naam aan de bijnaam van Noordwijkerhout namelijk ‘Kokkerhout’. Het unieke recept van dit gebakje is zelf ontwikkeld door Bakkerij van Eeden. De kokkerhoutse soes is een soes gevuld met kersen en banketbakkers room. Het heeft een unieke smaak waar dit gebakje bekent om staat.

Lees meer

Speculaas

Het speculaasrecept van bakkerij van Eeden is een zelf ontwikkeld uniek recept. Dit recept is ontwikkeld door Piet van Eeden sr. jaren geleden. Het kenmerkt zich door de knapperige en lekkere smaak. Wij verkopen het hele jaar door onze speculaasproducten. Tijdens de speculaastijd wordt de gehele dag door speculaas vers afgebakken in de winkel.

Lees meer